Понад 2,1 тис км підземних газових мереж обстежили рівненські газовики

174 0

Ми у соцмережах:

Понад 2,1 тис км підземних газових мереж обстежили рівненські газовики

З початку року фахівці Рівненської філії «Газмережі» провели комплексно-приладове обстеження 2112,1 км газопроводів. Під час обстежень виявили та ліквідували 24 витоки газу на підземних газопроводів та 982 на надземних. Також виявлено майже 400 пошкоджень ізоляційного покриття.

Комплексно-приладове обстеження необхідне для попередження аварійних ситуацій та зменшення технологічних втрат газу. Підчас таких обстежень газопроводів працівники філії використовують спеціальні високочутливі прилади, які можуть виявляти витоки на підземних газопроводах на відстані до 30м. Для забезпечення безаварійного та безперебійного постачання газу споживачам Рівненщини газорозподільна компанія постійно здійснює обстеження газових мереж області, протяжність яких сягає 10, 2 тис км.

Всі види робіт, які проводять фахівці Рівненської філії «Газмережі», фінансуються за рахунок коштів, сплачених за розподіл газу. Тому, дякуємо споживачам природного газу за своєчасну оплату послуг. Принагідно нагадуємо: сума в платіжках за розподіл газу не змінюється впродовж року і розраховуватися потрібно до 20 числа поточного місяця.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також