Понад 23 тисячі витоків газу на Рівненщині ліквідували фахівці Оператора ГРМ у 2024 році.

115 0

Ми у соцмережах:

Понад 23 тисячі витоків газу на Рівненщині ліквідували фахівці Оператора ГРМ у 2024 році.

Багаторічна експлуатація газорозподільної системи, несприятливий вплив навколишнього середовища та сукупність інших факторів, можуть стати причиною утворень витоків газу. Аби запобігти цьому, потрібна своєчасна діагностика газових мереж та ліквідація витоків, яку забезпечують працівники Рівненської філії «Газмережі» для недопущення виникнення загрози вибуху, який може спричинити концентрація газу в повітрі.

З початку 2024 року під час обстежень газопроводів Рівненщини ліквідовано понад 13 тисяч витоків газу, на газорегуляторних пунктах – майже 5 тисяч. При діагностиці комбінованих будинкових регуляторів тиску газовики виявили та усунули 6 тисяч витоків.

Ключове завдання Рівненської філії «Газмережі» – це енергетична безпека області. Тому компанія щиро дякує споживачам за дотримання платіжної дисципліни, адже вчасна оплата дає можливість утримувати в робочому стані газові мережі та безперебійно надавати послуги розподілу газу.

Навіть у складний воєнний час – не варто накопичувати заборгованість за послугу розподілу природного газу. Найзручніше сплачувати за допомогою онлайн-послуг:

Також можна оплатити рахунки у будь-якому відділенні "Укрпошти", через відділення будь-якого банку або термінали самообслуговування.

Дякуємо за розуміння та співпрацю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також