Понад 30 нелегальних бурштинокопачів влаштували сутичку з поліцією та заблокували деревами дорогу

5567 0

Ми у соцмережах:

Понад 30 нелегальних бурштинокопачів влаштували сутичку з поліцією та заблокували деревами дорогу

Сьогодні, 29 липня, працівники оперативного штабу спільно із працівниками управління стратегічних розслідувань області під час профілактичного відпрацювання місць можливого незаконного видобутку бурштину-сирцю неподалік села Вежиця Рокитнівського району виявили за незаконним промислом старателів.

Понад 30 осіб в урочищі «Форозбіт» здійснювали видобуток каміння бурштину-сирцю за допомогою трьох мотопомп. Під час припинення правопорушення та спроби вилучення знаряддя вчинення злочину невідомі почали чинити опір працівникам поліції, перекривши дорогу деревами, заблокувавши рух службового транспорту та намагалися його пошкодити.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчинення злочину.

 

Профілактичні заходи у протидії незаконному промислу у північних районах тривають. До відпрацювань, крім працівників оперативного штабу, залучаються поліцейські різних територіальних і структурних підрозділів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також