Понад 78% учасників акції «Твоя енергонезалежність» залишили акційні кошти для подальшої оплати за газ

635 0

Ми у соцмережах:

Понад 78% учасників акції «Твоя енергонезалежність»  залишили акційні кошти для подальшої оплати за газ

На 28 травня майже 1,6 тисяч учасників акції "Твоя енергонезалежність" на Рівненщині перевели залишки невикористаних акційних коштів на особові рахунки в ТОВ «Рівнегаз Збут". Це понад 78% клієнтів компанії, які взяли участь в акції, що проводилася в серпні-вересні минулого року НАК "Нафтогаз України", і написали заяву на повернення коштів. Надалі ці кошти споживачі зможуть використати для оплати спожитого газу.

Загалом учасниками акції "Твоя енергонезалежність", стали 2050 споживачів "Рівнегаз Збуту".

«Через незвично теплу зиму та відчутне зниження ціни на газ в опалювальний період, не всі споживачі вичерпали свій запас блакитного палива. Тому від 20 квітня в Особистому кабінеті на вебсайті www.104.ua доступний функціонал, який дозволяє направити ці кошти на оплату поточного споживання або повернути на картковий рахунок», розповідає директор ТОВ «Рівнегаз Збут» Леонід Кошельник.

Для того, щоб отримати кошти на банківський рахунок, необхідно направити заяву встановленого зразка на поштову адресу (33027, м. Рівне, вул.Вишенського,4 , чи електрону адресу компанії gaszbut@rvgas.com.ua Перевірити інформацію про повернення коштів можна у будь-який момент за допомогою онлайн сервісів 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером тел/факс (0362)48-90- 04).

Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений за цим посиланням https://rvgaszbut.104.ua/ua/. Товариство зможе повернути кошти споживачам відразу після отримання заяви.

Компанія закликає учасників акції визначитися із залишком коштів найближчим часом.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також