Понад сто кілограмів металобрухту винесли молодики з тракторного цеху у Рівненському районі

1881 0

Ми у соцмережах:

Понад сто кілограмів металобрухту винесли молодики з тракторного цеху у Рівненському районі

У середу, дев’ятого жовтня, до поліції надійшло повідомлення про вчинення крадіжки з приміщення тракторного цеху сільськогосподарського підприємства у селі Голишеві Рівненського району.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 14:00 двоє місцевих жителів, одного із яких упізнав охоронець, пошкодили вікно, проникли до приміщення тракторного цеху та викрали металобрухт.

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські Рівненського районного відділення поліції з’ясували, що до злочину причетні 22-річний житель села та його 16-річний односелець.

Викрадені 142 кілограми металобрухту зловмисники частинами перенесли до підсобного приміщення господарства, яке межує з приміщенням цеху. Наразі майно вже повернули власнику.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомлення про підозру обом молодикам.

Крім того, як з’ясували поліцейські, на розгляді суду нині перебуває справа відносно обвинуваченого у вчиненні майнових злочинів 16-річним парубком. Він перебуває під цілодобовим домашнім арештом і перебуває на обліку як дитина-правопорушник.

Відповідно до санкції статті зловмисникам може загрожувати від трьох до шести років позбавлення волі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також