Понад сто призовників відправили у навчальні центри

1194 0

Ми у соцмережах:

Понад сто призовників відправили у навчальні центри

На Рівненщині проводжають на строкову військову службу понад сто юнаків.

вУрочистості з нагоди відправки першої команди для проходження строкової військової служби у рамках призовної кампанії «Весна-2019» проходять на збірному пункті Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Сюди привітати хлопців прийшли батьки, представники обласної державної адміністрації, капелан ОК "Захід" отець Тарас та представники військових частин.

Тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Валентин Ревко розповів усім, що хлопці проходитимуть службу в належних умовах та не залучатимуться до виконання бойових завдань в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Відразу після урочистостей, новобранці відправляться у навчальні центри ЗСУ до Львівської та Київської областей. Далі, після початкової підготовки та здобуття військово-облікової спеціальності всі вони будуть направлені для подальшого проходження служби у різні військові частини Збройних сил України, повідомляє прес-служба ОК "Захід".  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також