Понад тисячу адмінпротоколів склала поліція на домашніх насильників на Рівненщині

810 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

На спецлінію 102 продовжують надходити повідомлення про факти вчинення домашнього насильства. Поліцейські реагують на кожне звернення, документують правопорушення, проводять превентивну роботу та допомагають.

Від початку року за вчинення домашнього насильства поліцейські територіальних підрозділів склали на кривдників 1033 адміністративних протоколи. А співробітники мобільної групи з реагування на факти вчинення домашнього насильства склали в Рівному 144 адміністративні протоколи. Також відносно кривдників винесено 191 тимчасовий заборонний припис.

За фактами вчинення домашнього насильства слідчі територіальних підрозділів Рівненщини цьогоріч розпочали 29 кримінальних проваджень. За 15 фактами зловмисникам вже повідомлено про підозру, а матеріали за 17  провадженнями слідчі скерували на розгляд суду.

Поліція Рівненщини нагадує: відповідно до санкції статті 126-1 Кримінального Кодексу України, вчинення домашнього насильства карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до двох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також