Попередньою причиною ДТП у Вересневому, де загинуло четверо людей, став виїзд на зустрічну смугу руху

15319 0

Ми у соцмережах:

Попередньою причиною ДТП у Вересневому, де загинуло четверо людей, став виїзд на зустрічну смугу руху

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

У його повідомлення йдеться: 

-  Четверо людських життів – така ціна порушення ПДР...  У Рівненській області на 339 кілометрі траси М-06 (Київ – Чоп) сталося зіткнення чотирьох автомобілів. Попередньо, причиною ДТП став виїзд на зустрічну смугу руху.
Водій, керуючи фурою МЕRCEDES BENZ, який рухався зі сторони м. Рівне в напрямку м. Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем AUDI, який рухався прямо в зустрічному напрямку. Продовживши рух, фура зіткнулася з автомолем CHEVTOLET AVEO. Після чого водій автомобіля ЗАЗ 110206 допустив зіткнення з ще з одним автомобілем AUDI, який після зіткнення виїхав на смугу зустрічного руху.
Унаслідок ДТП водій та 3 пасажири автомобіля CHEVTOLET AVEO від отриманих травм загинули на місці пригоди. Водія AUDI доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями... На місці працює слідчо-оперативна група.
Щодня...елементарне недотримання дотримання швидкісного режиму, небезпечні маневрування, раптовий виїзд на зустрічну смугу та стан сп'яніння забирають життя людей.  Починається все з елементарної зневаги до правил дорожнього руху, безпеки, себе і інших... а закінчується наслідками, про які всі знають, але ніхто не очікує...Для 4 людей, серед яких 4-річна дитина, сьогодні була остання подорож... Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих...

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також