Популярна техніка із країн Європи

3180 0

Ми у соцмережах:

Популярна техніка із країн Європи

Останні роки ноутбуки бу з Європи мають шалений попит. Їх купують для виконання різних задач.

Останні роки ноутбуки бу з Європи мають шалений попит. Їх купують для виконання різних задач:

♦ Для офісної роботи та навчання. Зазвичай ця техніка має стандартний набір функцій, котрих достатньо для рішення типових завдань. Разом з тим вони достатньо швидкі та надійні. Універсальні ноутбуки підтримують офісний софт і гарно підходять для обробки інформації.

♦ Для ігор. Надсучасна і дуже потужна техніка, що має можливість встановлення додаткової звукової або ж відеокарти. Дисплей з великою роздільною здатністю в цьому випадку є зовсім не примхою. Можлива наявність більш розширених характеристик. Така техніка дозволить не лише комфортно грати в популярні ігри, а й створювати та редагувати мультимедіа файли на професійному рівні.

♦ Для дома. Зазвичай ноутбуки купують для швидкого користування інтернетом – відео, музика, не надто складні ігри.

Серед всього різноманіття споживачам найбільше подобається техніка Dell, HP, Lenovo, Samsung, Asus. Вони не рідко обирають ноутбуки на базі процесора Інтел. Школярі можуть користуватися вживаними ПК з Core 2 Duo, які також підійдуть для організацій, котрим достатньо комп’ютера з невисокою потужністю, наприклад, для автосервісів. Ноутбуки з Core I3 відрізняються своєю багатозадачністю. Їх можна успішно використовувати вдома, в офісі, на виробництві. Стандартний набір програм, графічні редактори, навіть програми для обробки відео будуть працювати без нарікань.

Які ж ноутбуки до вподоби ігроманам? Вони мають процесор Intel Core I5. Гарно підходять для 3Д-моделювання, та ніхто ж не заборонить використовувати їх також і для роботи в офісі. Якщо ж виникає потреба у надпотужному обладнанні, то є сенс звернути увагу на ПК з Intel Core I7. Вони здатні впоратися з будь-якими задачами. Створення мультимедіа, ігри, навчання, програмування – все до снаги. Звісно, це лише невеличка частина з популярних лінійок. Компанія Trium зможе запропонувати клієнту величезну кількість різноманітних товарів із Європи, в залежності від його потреб та вподобань.

Купуйте вживану техніку!

Мова йде зовсім не про рядові комп’ютери. Вибір на користь ПК, з тих, що були раніше придбані в Україні, буде далеко не найкращим. Є сенс звернути увагу на товари, які були виготовлені для європейського ринку. Це потужні ноутбуки преміум якості за дуже приємними цінами.

Вживана техніка часто виглядає, як нова, або ж має незначні сліди використання. Вона могла експлуатуватися в держустановах чи корпораціях до 1-3 років, тож не зносилася. Чи має несправності? Зламані товари неможливо повернути продавцеві. Окрім того, магазин здійснює їх повторну перевірку, перш ніж запропонувати клієнту. Він гарантовано отримає справно функціонуючий ПК. Ціна на нього буде до 50-60% нижчою за вартість такої ж, але нової моделі.

Вживані ноутбуки з Європи мають вдале співвідношення ціни та якості. Шикарна начинка прихована за візуально привабливим корпусом. Це оригінальні вироби з гарною конфігурацією. Зазвичай вони дозволяють під’єднати док-станцію, додаткову звукову або ж відео карту. Таку техніку дуже зручно експлуатувати, особливо коли вона має підсвічування екрану чи клавіатури.

Захист від вологи, антиблікові якості, можливість збільшення оперативної пам’яті чи встановлення більш місткої батареї – характеристики виробів вражають. Вони не застаріють щонайменше за наступні 3-5 років, а потім без проблем можуть бути вдосконалені. Ресурс комп’ютерної техніки з Європи дозволяє дати їй нове життя. Її не реально використати за кілька років, впродовж котрих ноутбук експлуатується за кордоном, тому його можна купувати без вагань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також