Пораненому зробили дві операції

2399 0

Ми у соцмережах:

Пораненому зробили дві операції

Не менше 16-ти ран наніс нападник 46-річному чоловіку, якого доправили до реанімації обласної лікарні вчора пізно ввечері.

Про це розповів UA:Рівне лікар-анестезіолог Олександр Бучак. Доправили до медзакладу його із 28-го будинка на Макарова. Події розгортались у третьому під'їзді на другому поверсі. Напали на чоловіка за два метри від його квартири. Сьогодні зранку працівники карного розшуку продовжували поквартирний обхід та спілкувались зі свідками.

Як повідомив керівник поліції Рівного Василь Зелінський, напад стався близько о пів на десяту вечора. Правоохоронці припускають, що чоловіка хотіли пограбувати, однак близько 10 тисяч гривень нападник забрати не встиг, злякавшись сусідів. На місці злочину вилучили ніж. Після двох операцій поранений прийшов до свідомості, однак чітко висловлюватись, за словами медиків, поки не може.

Нагадаємо, у вівторок ввечері у Рівному на вулиці Набережній відбувся інший напад. Тоді невідомі в масках з пістолетом відібрали 70 тисяч доларів у чоловіка, який, за словами керівника прес-служби поліції області Антона Крука, буцімто, займався валютними операціями. Керівник поліції Рівного Василь Зелінський ці два випадки між собою не пов'язує. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також