Порив водопроводу вдалося ліквідувати без перекриття води

895 0

Ми у соцмережах:

Порив водопроводу вдалося ліквідувати без перекриття води

23 травня через аварію на водопроводі було заплановане тимчасове (на кілька годин) відключення водопостачання у будинках мешканців району Басів Кут у Рівному. Однак працівникам підприємства вдалося оперативно провести ремонтні роботи, не створюючи зайвих незручностей для своїх споживачів.

У мікрорайоні Басів Кут на водопроводі сталося серйозне пошкодження. Тому, щоб провести ремонтні роботи, попередньо було заплановано зранку тимчасово перекрити водопостачання 20-ти вулиць у цьому житловому масиві. Вже були готові організувати підвіз питної води за заявками мешканців, адже роботи мали тривати впродовж дня. Однак слюсарям аварійно-відновлюваних робіт підприємства вдалося ліквідували пошкодження оперативно і без перекриття водопостачання. Вже навіть провели роботи з благоустрою і підготували розкопане місце під укладання бруківки, яка там була до цього, — пояснив начальник відділу з експлуатації та ремонту водопровідних мереж м. Рівне Юрій Єзерський.

Нагадаємо, переважна більшість комунікацій підприємства прокладалася ще за радянських часів. Тож цілком логічно, що за півстоліття вони зносилися. Хоча, досі експлуатуються. Саме це, кажуть у «Рівнеоблводоканалі», і стає причиною виникнення аварійних ситуацій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також