Порошенко у Клевані: воїни та ветерани – це пріоритет держави

2412 1

Ми у соцмережах:

Порошенко у Клевані: воїни та ветерани – це пріоритет держави

Президент України Петро Порошенко відвідав обласний госпіталь для ветеранів, що у Клевані.

Верховний Головнокомандувач оглянув умови, в яких проходять реабілітацію військові з добровольчих батальйонів та Збройних Сил України.

«Я вважаю, що вашими зусиллями ми змінили країну і змінили армію. Те, що ми маємо зараз - це точно не те, що ми мали в 2014 році і навіть не те, що було у 2015-му. Ваш досвід є дуже корисним», - сказав Петро Порошенко та наголосив, що на початку нашої війни проти агресора, саме добровольці зіграли значну роль в обороні держави.

На прохання воїнів Порошенко підписав їх картини на згадку та подарував різдвяні подарунки. Військові також подарували Президенту одну із своїх картин на згадку про зустріч.

«Немає інших перших пріоритетів для держави, ніж воїни і ветерани», - сказав Президент та додав, що «саме тому, вперше за часи незалежності держави було створено Міністерсто ветеранів».

Глава держави представив Міністра у справах ветеранів Ірину Фріз та підкреслив, що питання допомоги та реабілітації ветеранів нашої війни за незалежність є для нього одним з перших пріоритетів.

При цьому він повідомив про домовленості щодо співпраці з міністерствами ветеранів країн НАТО, зокрема зі США.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також