Порошенко з Третяком відкрили в Рівному лабораторію

4115 0

Ми у соцмережах:

Порошенко з Третяком відкрили в Рівному лабораторію

Сьогодні, 17 листопада, до Рівного завітав п’ятий президент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко. Метою візиту стало відкриття нової лабораторії на рівненському льонокомбінаті.

 Петро Порошенко зустрівся з колективом одного з найбільших підприємств на Рівненщині та його керівником Олегом Червонюком. Він подякував працівникам та рівнянам загалом за підтримку політичної сили «Європейська Солідарність» на виборах, що відбулися. Лідер «ЄС» закликав рівнян підтримати на виборах міського голови Олександра Третяка «як достойну людину» з його команди, яка наділена усіма необхідними якостями для впровадження змін у місті.

В свою чергу, Олександр Третяк подякував Петру Порошенку за те, що є частиною великої потужної команди, яка здатна змінити ситуацію в країні. Він закликав рівнян прийти і проголосувати на виборах, тим самим ставши співавторами нової історії міста.

Наприкінці зустрічі Петро Порошенко, Олександр Третяк та Олег Червонюк спільно перерізали червону стрічку на вході в нову лабораторію на підприємстві. Директор льонокомбінату також провів екскурсію виробництвом для гостей.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також