Порошенко закликав підтримати Третяка як людину, що здатна змінити обличчя міста

2544 0

Ми у соцмережах:

Порошенко закликав підтримати Третяка як людину, що здатна змінити обличчя міста

Перебуваючи в Рівному з візитом, п’ятий президент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко поспілкувався з рівнянами. На відкритті нової лабораторії на рівненському льонокомбінаті він закликав підтримати кандидата на міського голову Олександра Третяка. До слова, саме за сприяння останнього на кошти благодійного фонду Петра Порошенка у Рівненській міській лікарні з’явиться власна киснева станція.

 Петро Порошенко виступив перед працівниками рівненського льонокомбінату поряд з директором Олегом Червонюком та своєю командою – Олександром Третяком та Віталієм Гайдукевичем.

Екс-глава держави зазначив:

- Приємно, що на цьому підприємстві гарна динаміка зростання зарплатні. Дуже важливо в цей складний час зберегти робочі місця, щоб криза не вдарила по українських родинах. І директор Олег Червонюк робить усе для цього. Йому, як і багатьом іншим представникам бізнесу, необхідна підтримка від влади, якої зараз немає. Рівняни підтримали «Європейську Солідарність» і закликаю їх підтримали Олександра Третяка – достойного представника моєї команди 22 листопада. Я сам був вражений, наскільки він харизматична людина, а головне, що він вірить в те, що робить. Він не оперує політичними технологіями – і це на краще. Він має енергію, досвід, навички, віру, щоб змінити ситуацію.

Олександр Третяк, у свою чергу, зазначив:

- Нещодавно ми спілкувалися з Петром Олексійовичем, і він мене запевнив, що з міста Рівне ми зробимо справжню перлину. Я вірю, що так і буде. «Європейська Солідарність» - надзвичайно потужна команда, з якою ми розпочнемо зміни в нашому місті. Кожен із вас має нагоду долучитися до написання новітньої історії нашого міста, яка буде красивою, яскравою і новою. Щодня я перебуваю на прямому зв’язку з головним лікарем Рівненської міської лікарні, і проблема кисню стоїть дуже гостро. З великою радістю хочу повідомити, що стараннями Петра Олексійовича міська лікарня матиме кисневу станцію, яка рятуватиме життя рівнянам.

Олександр Третяк також наголосив, наскільки важливою та відчутною була підтримка Олега Червонюка та рівненського льонокомбінату партії «Європейська Солідарність» на виборах до місцевих органів влади. Керівник підприємства запевнив, що і надалі такі підтримку буде проявляти.

-          Шановні друзі, мені надзвичайно приємно бачити сьогодні ваші усмішки, і я знаю, що це означає. Я знаю, що це буде перемога обов’язкова тої людини, яка достойна бути мером в нашому місті, і того президента, який достойний бути в нашій державі. Це президент Петро Порошенко і Олександр Третяк, який обов’язково стане в нашому місті мером, щоби було в нашому місті краще. Петро Олексійович, це підприємство повним складом у 2014 році вийшло з прапорами на вашу підтримку на Майдан. Ви маєте нашу підтримку. І ми сьогодні надзвичайно вдячні вам, що ви прийшли на наше підприємство, бо в нас насправді сьогодні невелике свято, тому що ми зробили сучасну лабораторію, якої немає аналогів в Європі. І не в кожного текстильного підприємства є така лабораторія. І тому нам надзвичайно приємно, що саме ви розріжете стрічку, відкриєте нам цю лабораторію, щоб нам на майбутнє легко і вдало працювалося.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також