Портативна колонка: як зробити вибір правильно?

401 0

Ми у соцмережах:

Портативна колонка: як зробити вибір правильно?

Портативна колонка – чудовий подарунок для всіх, хто любить слухати музику без навушників. Завдяки невеликому розміру її можна зручно носити з телефоном та використовувати під час навчання, пікніка чи прибирання. А портативні колонки з флешкою ​​можна використовувати без додаткового гаджета. Дізнайтеся, на які параметри звертати увагу, щоб зробити вибір правильно.

Основні характеристики

Перед тим як купити бездротову колонку, зверніть увагу на такі параметри.

 ♦ Спосіб підключення до пристрою. Перевірте, яку технологію використовує бездротовий динамік, чи підключається він до смартфона або комп'ютера через модуль Bluetooth, Wi-Fi, NFC. Найуніверсальнішим є модуль Bluetooth, але потрібно пам'ятати, що він може бути схильний до перешкод.

  ♦ Робочий діапазон. Ця відстань, на яку динамік може бути переміщений від пристрою, що передає музику.

  ♦ Живлення. Перед покупкою бездротової колонки перевірте її потужність: чим вона більша, тим голосніше ви можете слухати музику. Зазвичай це близько 10-20 Вт.

  ♦ Сабвуфер. Якщо вам потрібен динамік, що забезпечує глибину і баси, перевірте, чи є на док-станції, що цікавить вас, сабвуфер, який відповідає за генерування низьких частот.

 ♦ Час автономної роботи. Це особливо важливий параметр, якщо ви вирішили використати динамік з акумулятором.

Звернути увагу варто і на електроживлення. Портативні колонки можуть живитися, наприклад, від мережі, акумулятора або змінних батарей.

Корпус пристрою повинен бути виконаний із міцного матеріалу, особливо якщо він використовуватиметься поза квартирою або під час вечірки.

Зверніть увагу на додаткові функції

Деякі динаміки оснащені додатковими функціями, такими як вбудована пам'ять, що дозволяє зберігати музику прямо на пристрої, дистанційне керування та радіо. Завдяки цьому пристрій стає універсальнішим і може використовуватися для організації дозвілля в будь-якому місці. Чим більше функцій матиме колонка, тим вищою буде її ціна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також