Порушив правила ПДР – і вбився об стовп

9944 0

Ми у соцмережах:

Порушив правила ПДР – і вбився об стовп

Автопригода на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» сталася 17 листопада у селі Ремель Рівненського району. На жаль, для винуватця, який порушив правила дорожнього руху, вона закінчилася трагічно.

 Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 07:40 63-річний водій «ВАЗ 2104», житель села Решуцьк, виїжджаючи з прилеглої території АЗС, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги у русі автомобілю «Volkswagen Crafter» під керуванням 35-річного костопільчанина. Від удару легковик відкинуло за межі проїзної частини, де він зіткнувся із електроопорою.

Унаслідок ДТП кермувальника ВАЗівки госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували політравму, забій головного мозку важкого ступеня. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя 63-річного чоловіка медикам не вдалося. Учора, 18 листопада, він помер.

Правову кваліфікацію кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, змінено на частину 2 цієї ж статті - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування здійснюватимуть слідчі слідчого управління.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також