Порятунок Стоматолога, подорожчання «Авангарду» та хабар від сина директора «Атомки»

1339 0

Ми у соцмережах:

Порятунок Стоматолога, подорожчання «Авангарду» та хабар від сина директора «Атомки»

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про те, чи вдасться врятувати «пам’ятник Стоматологу» у парку Шевченка.

Ми розповімо про страшну ДТП, в якій загинули двоє відомих рівнян, та «подяки» у перинатальному центрі, про «прокурорську землю», розділену між забудовниками та спортсменами, ціни на шкільне приладдя, доплату за дітей у дитсадках та непереможні «валютні п’ятачки».

Ви дізнаєтеся, чому подорожчає реконструкція «Авангарду», про наслідки буревію на Рівненщині цього тижня, про затриманого рівненського ґвалтівника, хабарі в обласній податковій та про «літаючого прокурора» з Вараша, якого син директора Рівненської АЕС звинуватив у вимаганні хабара.

А ще ми розповімо про зміни у навчанні школярів, обрання директорів комунальних закладів облради, голосування «земляків» та здобутки рівненських чемпіонів.  

Шукайте також у цьому номері інтерв’ю з в.о. голови Рівненської ОДА Ігорем Тимошенком, розповідь про книгу рівненської єврейки, яка вижила під час Голокосту, та про секрети острозьких підземель.

 Шукайте свіжий номер «Рівне вечірнє» у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також