Посеред дня у Рівному побили та пограбували чоловіка, який йшов до магазину

4004 0

Ми у соцмережах:

Посеред дня у Рівному побили та пограбували чоловіка, який йшов до магазину

У суботу, 21 липня, опівдні 42-річний рівнянин прямував до магазину на проспекті Генерала Безручка, коли невідомий чоловік раптово наніс йому кілька ударів в обличчя.

Рівнянин знепритомнів, а нападник у цей час забрав барсетку та втік. Прийшовши до тями, потерпілий викликав поліцію.

Працівники «швидкої» діагностували у потерпілого рвані рани надбрівної ділянки та розрив губи. Після надання допомоги медики його відпустили додому.

На пошуки зловмисника орієнтували усі екіпажі патрульної поліції. Працівники слідчо-оперативної групи неподалік місця злочину виявили барсетку із ключами, банківськими картками та документами. Зник мобільний телефон.

Невдовзі інспектори патрульної поліції на вулиці Фабричній в одному із місцевих кафе знайшли нападника. Ним виявився 36-річний рівнянин, який, за зовнішніми ознаками, був напідпитку. Потерпілий кривдника впізнав.

Затриманий також підтвердив свою причетність до нападу. Також слідчі у приміщенні розважального закладу виявили крадений телефон, який заряджався у бармена.

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. — Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Слідчим Рівненського відділу поліції підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські з’ясували, що 36-річний рівнянин і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Відповідно до санкції статті, інкримінованої розбійнику, йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також