Поширені поломки та пошкодження флагмана iPhone 12 Pro

2476 0

Ми у соцмережах:

Поширені поломки та пошкодження флагмана iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro - це флагман, який показав себе як відмінний пристрій для не зовсім акуратних людей. Переважно смартфон обирають люди, які часто користуються технікою і не люблять використовувати для цього чохли або різні захисні бампери. Основна відмінність iPhone 12 Pro від інших моделей, в наявності спеціального загартованого скла на задній панелі і металевої рамка по периметру пристрою. Це захищає телефон від пошкодження, забезпечує цілісність, перешкоджаючи утворенню подряпин. Однак як і будь-яка інша техніка, iPhone 12 Pro може ламатися. Є кілька неполадок, властивих саме для цього флагмана техніки Apple.

Чому iPhone 12 Pro перестав заряджатися?

Основна особливість у тому, що поряд з роз’ємом є багато отворів. Вони притягуються на себе пил, та швидко забиваються. При частому використанні зарядного пристрою, пил утрамбовується та створюється на пробку. Саме вона і погіршує взаємодію контактів. Можливо самостійно виконати чищення, проте багато хто з не досвідчених власників використовує для цих цілей гострі предмети, наприклад, голки. Робити цього не варто, адже це може стати причиною пошкодження мікрофону, динаміків та ускладнить ремонтні роботи.

Для того, щоб виконати чищення, варто звернутися до професійних фахівців. Можливо проблема зовсім не у забрудненні роз’єму, а в його корозії. Нерідко туди потрапляє волога, що також може призвести до окислення контактів, через що зарядний пристрій погано працює. В такому випадку потрібен ремонт iPhone 12 Pro.

Поширені пошкодження iPhone 12 Pro

Поширені поломки iPhone 12 Pro:

♦ Телефон став тихо дзвонити чи погано чути співрозмовника. Найчастіше це також пов’язано зовсім не з пошкодженням, а з забрудненням. Конструкція мікрофону представляє собою щось схоже на сітку. Саме у ці невеличкі отвори і потрапляє бруд, який через піт, а також пару, що виходить з рота, перетворюється на суцільну масу. Вона може створювати суцільний шар, який не дозволяє отримати нормальний зв’язок та спілкуватися зі співрозмовником. Для того, щоб виконати чищення, також варто звернутися до фахівців. Усунення цієї проблеми коштує небагато, адже не потрібно виконувати заміну дорогої деталі. Під час ремонту фахівець очиститься сітку та контакти, щоб покращити зв'язок.

♦ Не гасне екран під час дзвінка. Найчистіше це відбувається після падіння пристрою. Саме після механічного пошкодження, може порушуватися з’єднання контактів, в результаті чого виходить з ладу вузол. Вартість усунення цієї проблеми також невисока, але може варіюватися, в залежності від сервісу, а також досвіду фахівця.

Знизити вартість ремонту можна, використовуючи не оригінальні деталі, а китайські. Велика кількість фахівців не рекомендують економити на неоригінальних запчастин, бо це може призвести до швидкого виходу з ладу пристрою.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також