Поширені пошкодження на iPhone та способи їх усунення

720 0

Ми у соцмережах:

Поширені пошкодження на iPhone та способи їх усунення

Продукція Apple - це техніка, що виділяється серед конкурентів високою якістю, швидкою дією і чудовим дизайном. Часта причина поломки айфонів і айпадів − це необережність власника та використання китайських зарядних пристроїв. Щоб виконати Ремонт Айфонів, варто звернутися до фахівців, та не намагатися відремонтувати техніку самостійно.  

Деталі, які найчастіше виходять з ладу на iPhone

Найчастіші причини пошкоджень iPhone і поради щодо їх усунення: 

♦ Розбите скло і потрапляння рідини. Процедура заміни скла не займає багато часу, але нові запчастини обійдуться в пристойну суму. Волога може привести до найсерйозніших наслідків − аж до виходу акумулятора з ладу, тому вихід один: вимкнути смартфон і віднести його на діагностику в сервісний центр. 

♦ Дешевий зарядний пристрій. Пристрої, які не сертифіковані, призводять до самих різних проблем: від швидкої розрядки батареї до виходу з ладу чіпів і акумулятора. Якщо заряджаєте айфон від прикурювача, то подбайте про якісні перехідники. 

♦ Не працює кнопка включення. Найчастіше ця проблема обумовлена тріщиною на шлейфі, рідше − виходом з ладу кнопок Home і Power. Для вирішення проблеми варто замінити комплектуючі. 

Як усунути несправність техніки? 

Не працює динамік iPhone. Якщо зіткнулися з цією проблемою, радимо не намагатися почистити пристрій самостійно. Це часто призводить до остаточної поломки динаміка смартфона. Вихід один - заміна запчастин. 

Збій програмного забезпечення. Це може статися з різних причин: втручання в програмне забезпечення, установка неліцензійних програм, неправильні налаштування смартфона. У цих випадках ремонт полягає в перепрошивці. Тому уважно обирайте джерела, з яких копіюєте інформацію. 

Нерідко не працює екран розумного годинника, можливо знадобиться ремонт apple watch. Поломка тачскріна - не рідкісна проблема власників яблучних гаджетів та розумних годинників. Дисплей дуже чутливий навіть до невеликих механічних пошкоджень і потрапляння рідин (вода, кава, напої). Тачскрін, при будь-якій несправності, варто замінити. Уникнути цього можна, якщо відправитися в сервісний центр відразу після виникнення проблем з дисплеєм. 

iPhone часто перезавантажується. Найпоширеніша причина цієї проблеми - збій в програмному забезпеченні, який вирішується простою процедурою перепрошивки. 

Не працює камера. Камери в iPhone дуже малих розмірів і можуть зламатися при падінні або попаданні вологи. Слід звернутися до фахівців сервісного центру і провести комплексну діагностику апарату. Якщо несправність не викликана заводським браком, доведеться витратити гроші на заміну камери. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також