Пошкодили поліцейським два авто

1941 0

Ми у соцмережах:

Пошкодили поліцейським два авто

Двоє нетверезих мешканців села Старе Село 24 червня чинили злісну непокору працівникам поліції та пошкодили два службових автомобілі.

Під час патрулювання придані сили Нацполіції на автодорозі «Борове-Рокитне-Вежиця» при в’їзді у село Блажове в лісопосадці помітили підозрілих осіб біля автомобіля «Фольксваген Пассат». Правоохоронці вирішили поспілкуватися з чоловіками, які розпивали спиртні напої. Однак, коли службовий автомобіль «УАЗ» почав рухатися у їхньому напрямку, чоловіки поспіхом сіли в «Фольксваген» та почали тікати. На численні законні вимоги зупинитися водій не реагував.

У цей час група реагування Рокитнівського відділу, яка несла службу неподалік, на авто «Renault Duster» із увімкненими проблисковими маячками перекрила виїзд утікачам, однак і це їх не зупинило. Під час переслідування водій допустив зіткнення із службовим автомобілем «УАЗ», а під час руху заднім ходом зіткнувся із «Renault Duster».

Водієм-втікачем виявився 21-річний житель Старого Села, а пасажиром — його 20-річний односелець. Під час перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння драгер показав 0,88 проміле. На водія склали адміністративні протоколи за трьома статтями КУпАП.  Крім того, за фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також