Посилять контроль за пересуванням вантажівок на ще одній трасі

815 0

Ми у соцмережах:

Посилять контроль за пересуванням вантажівок на ще одній трасі

Габаритно-ваговий контроль невдовзі запрацює на дорозі національного значення Н-25 «Городище-Рівне-Старокостянтинів»

Ваговий майданчик поблизу села Нова Любомирка Рівненського району був облаштований у 2018 році. Проте з часом його покриття почало руйнуватися. Тому тимчасово зважування там не здійснювалося.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль звернув увагу усіх причетних служб на необхідність відновлення роботи габаритно-вагового майданчика для збереження автошляху, особливо у період активної фази ремонту доріг.

- На території Рівненщини активно проводиться ремонт доріг в рамках проєкту президента України «Велике будівництво». Разом з тим, головне завдання не лише розбудувати, а й зберегти автошляхи. Тому сьогодні у Києві було розглянуто і погоджено схему організації дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги Н-25 «Городище-Рівне-Старокостянтинів, - розповідає Віталій Коваль.

На цій дорозі велика інтенсивність руху, адже даний автошлях є міжнародним. Окрім цього, вантажівки перевозять велику кількість піску та щебеню із місцевих кар’єрів, що погіршує стан доріг.

- Зважування буде відбуватись на спеціальному майданчику. Служба автомобільних доріг усуне певні недоліки, після чого він запрацює, - зазначає начальник управління інфраструктури та промисловості ОДА Федір Мисюра.

Зараз на території Рівненської області працює 2 пункти габаритно-вагового контролю – пересувний поблизу Корця на трасі «М-06» та стаціонарний пункт в селі Опарипси Радивилівського району. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також