Посипати вулиці Рівного заважають припарковані авто

908 0

Ми у соцмережах:

Посипати вулиці Рівного заважають припарковані авто

У Рівному комунальники працюють у посиленому режимі, посипаючи вулиці піском і сіллю.

Про це розповів міський голова Олександр Третяк, повідомляє міськрада:

- З 8-ї ранку на вулицях міста працює техніка МіськШЕУ та комунальники. Мова йде про 8 одиниць автомобільної техніки, яка працює на основних міських автомагістралях, а особливо де проходять тролейбусні лінії. Це вулиці Соборна, Макарова, Київська, Чорновола тощо. Також, виїхало 3 трактори, які працюють на пішохідних зонах.

Проблемні наразі - це пішохідні зони та міжквартальні проїзди. Складна ситуація в дворах багатоповерхівок, приватному секторі. Але це зона відповідальності житлово-експлуатаційних підприємств та ОСББ. Що стосується території садочків та шкіл - це теж компетенція навчальних закладів.

Наразі комунальники і в ручному режимі посипають вулиці піском, сіллю, відсівом. Комунальні автомобілі працюють на максимумі - закінчили ось-ось Соборну та Дубенську.  

Заважає техніці працювати припаркований транспорт. Мова про вулиці Відінську, Міцкевича, Княгині Ольги, Волинської Дивізії. Центр - це Петлюри, Мазепи, Шевченка - вони наразі практично непроїзні. Але це комплексна проблема міста відсутності парковок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також