Послуги банку, про які варто знати

678 0

Ми у соцмережах:

Послуги банку, про які варто знати

Більшість з нас звикла до того, що банк — це емітент платіжних карток, якими ми користуємось майже щодня. Такі картки дозволяють забути про тривале перерахування готівки та решти, носіння з собою гаманця та втрату банкнот. Але чи є картки єдиним продуктом банків? Звичайно ж, ні. Сьогодні розкажемо про послуги банків, які також можуть стати в пригоді.

Депозити

Найкращий спосіб зберегти кошти та уникнути спонтанних витрат — це покласти їх на депозит в банку. Установи пропонують до 20% річних, що також захистить гроші від впливу інфляції та принесе додатковий пасивний прибуток. Головна перевага депозитів — гарантія повернення коштів наприкінці обумовленого терміну, а також захист готівки від стихійних лих, крадіжок, псування та знищення. Під час дії воєнного стану Фонд гарантування вкладів гарантує вкладникам повернення 100% їх вкладів навіть у разі банкрутства банку.

Відкрити депозит, оформити страховий поліс, отримати кредит та здійснити переказ — все це можна зробити в банку УКРСИББАНК на ukrsibbank.com. Установа є однією з найбільших універсальних банків країни, а також у 2 кварталі 2023 року визнана №1 по стійкості серед усіх банків України. 

Кредити

Більшість звикла користуватись кредитами саме в МФО, оскільки вимог до позичальника там менше. Однак, переваг отримання кредиту в банку насправді набагато більше:

  • Більша потенційна сума кредиту;
  • Позики на різний термін (місяць, рік чи навіть 20 років);
  • Нижчі відсотки, ніж в МФО;
  • Можливість кредиту під 0% (за кредитним лімітом в межах пільгового періоду);
  • Не обов'язкове цільове призначення позики.

Так, для отримання кредиту в банку знадобиться надати установі пакет документів, підтвердити свій дохід та мати позитивну кредитну історію, однак якщо з усім цим немає проблем, позика в банківській установі буде набагато вигіднішою, аніж в МФО.

Наприклад, Укрсиббанк пропонує клієнтам кредитні картки з лімітом до 200 тисяч гривень та пільговим періодом до 56 днів: це означає, що в разі закриття боргу протягом цих 56 днів, відсотки не нараховуватимуться. Отримані кошти можна як витрачати безготівково, так і зняти готівку з картки та використовувати гроші для будь-яких потреб.

Страхування

Мало хто знає, що банки також співпрацюють зі страховими компаніями, а тому мають змогу оформлювати своїм клієнтам страхові поліси, наприклад, зі страхування нерухомості, майна, життя, здоров'я чи відповідальності. Деякі види страхування є обов'язковими, наприклад, при укладанні договору іпотечного кредиту, а деякі залишаються добровільними.

Страхування в банку не відрізняється від страхування в спеціалізованих компаніях. Ба більше, в банку оформити поліс можна онлайн за лічені хвилини без необхідності йди до найближчого відділення та приносити документи. Крім того, вартість такої послуги в банку нерідко є нижчою, ніж в страховій компанії, оскільки СК надають знижки для заохочення нових клієнтів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також