Послуги ЦНАПів на Рівненщині стали ближчими до людей: трьом дали мобільні кейси

604 0

Ми у соцмережах:

Послуги ЦНАПів на Рівненщині стали ближчими до людей: трьом дали мобільні кейси

Відтепер адміністративні, соціальні та інші публічні сервіси - в одній валізі. Сарненській, Рокитнівській та Костопільській громадам вручили мобільні кейси. Це унікальний комплект сучасної портативної техніки, який стане незамінним помічником при віддаленій роботі адміністратора.

Вони складаються з бездротового принтеру з додатковими картриджами, ноутбуку, павербанку (яка дозволяє працювати без зарядного пристрою), концентратора на 7 USB портів, мобільного WiFi роутера, камери, безконтактного зчитувача ID-карток, смартфону. Така комплектація дозволить адміністраторам виїздити до людей і надавати всі необхідні адмінпослуги.

Правом на отримання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці можуть скористатись особи:

які досягли 80-річного віку;

з інвалідністю 1 групи;

які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у т.ч. перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах;

які отримують соціальну послугу догляду вдома, яка надається територіальними центрами надання соціальних послуг;

особи які проживають у віддалених населених пунктах.

Для цього просто необхідно подати заявку до найближчого ЦНАПу. Далі з вами зв’яжеться адміністратор для попередження свого візиту.

- Можливість мати пересувне віддалене робоче місце – це зручність не тільки для адміністраторів ЦНАПу, а й для маломобільних громадян та сільського населення громад. Спеціалісти Рокитнівської, Сарненської та Костопільської громад тепер зможуть безперешкодно працювати та ефективно надавати свої послуги за межами Центру, - каже начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та дякує за співпрацю UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Уряду Великої Британії .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також