Постраждала Раїса Середюк: «ВОНО повалило мене і завило»!

4841 0

Ми у соцмережах:

Постраждала Раїса Середюк: «ВОНО повалило мене і завило»!

Те, на що вперто заплющують очі вчені й офіційні служби, існує. Спробуйте переконати в зворотному мешканку села П’ятигори в Рівненській області Раїсу Середюк — вона постраждала від атаки цього звіра. Нині жінка перебуває в стаціонарі Здолбунівської райлікарні, де її виводять із стану глибокого шоку. А чудовисько, яке називають чупакаброю, продовжує набіги на села. Поява монстра раніше була зафіксована в Львівській, Івано-Франківскій, Тернопільській, Київскій, Чернігівській областях.

Раїса Середюк працює куховаркою в їдальні на свинофермі. Її чоловік Валентин — слюсарем в локомотивному депо. Вони виховують двох синів. Ніхто в селі не сумнівається в словах жінки. — Це відбулося біля кладовища, коли я поверталась з роботи, — говорить Раїса. — Було початок сьомої вечора, сутеніло. Метрів за 30 переді мною виник силует. Спочатку я вирішила, що це людина. А воно раптом як почало стрибати! І просто на мене. Я почала втікати. Коли обернулась, побачила жахливі лапи з трьома товстими пальцями-кігтями. Все тіло чудовиська було в шерсті. Голова худа і довга. Воно як вовк, тільки на двох лапах і набагато більше. Звір в кілька стрибків догнав мене і сильно вдарив у спину. Я впала і чула, як важко він дихає і сопе… А потім кошмарне виття… Більше нічого не пам’ятаю. Знепритомнівши від страху, Раїса півтори години пролежала в снігу, поки її не знайшли селяни. На «швидкій» жінку доставили в лікарню. — Жінка поступила до нас у стані глибокого стресу. Зараз ми даємо їй заспокійливі, серцеві ліки. Історія здається неймовірною. Працюю понад 25 років у районі, але нічого подібного не відбувалося! — сказав начмед райлікарні Василь Мацюха. Жителі двох сіл — П’ятигори, а також сусіднього Глинська, у паніці. Адже до того, як напасти на жінку, невідомий звір два тижні вбивав домашніх кроликів і випивав їхню кров. Селяни нарахували близько двох десятків таких нападів. Загинуло більше півсотні тварин. Вранці після нападу на Раїсу Середюк мисливці влаштували облаву на монстра. Але безрезультатно — уночі сніг засипав сліди, собаки нічого не почули. Селяни думають, що чудовисько ховається в старих закинутих будинках або на цвинтарі.

Коментар фахівця Георгій Грещук, зооінженер, начальник відділу тваринництва управління агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації: — Нічого подібного не зустрічав. Кров жертв випивають ласки і куниці. Але це дрібні хижаки. Зграї голодних бездомних собак можуть вирвати лапами закриті дверцята клітки, але вони роздирають і з’їдають кролів, а не п’ють кров. Та й так одним ударом розірвати на жінці куртку і подряпати їй спину собака не зміг би. Скоріше за все, ми маємо справу з якимось мутантом або твариною, над яким проводили експерименти. Імовірно, чупакабра — це продукт генної інженерії. У СРСР проводили багато експериментів на спеціальних військових засекречених об’єктах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також