Потренувалися на «Динамо» та «Шахтарі», попереду — «Черкащина»?

689 0

Ми у соцмережах:

Перед грою з «Шахтарем» гравців «Вереса» перевірили на коронавірус

Футбольна команда «Черкащина», найімовірніше, буде суперником рівненського «Вереса» у перехідних матчах за право виступати в наступному сезоні у першій лізі. Згідно із жеребкуванням, що відбулося у вівторок, суперником рівнян буде 16-та, тобто остання команда першої ліги. Натомість «Альянс» з Сумщини, який, як і «Верес», у своїй підгрупі другої ліги став третім, зіграє стикові матчі з передостанньою командою першої ліги. Нині — це запорізький «Металург».

Першу гру «Верес» проведе на своєму полі 15 серпня. Матч-відповідь — 19 серпня.

Жереб цей для «Вереса» безумовно, вдалий. Адже якщо «Металург» ще намагається врятуватися, то «Черкащина» — безнадійний аутсайдер, який у 26 матчах лише раз переміг. До речі, є у складі черкасців відомі рівненським вболівальникам гравці — Євген Морозенко, Артем Цурупін та В’ячеслав Лухтанов.

І поки «Черкащина» колекціонує поразки в офіційних матчах. «Верес» проводить товариські поєдинки у Києві та його околицях. Рівняни програли згаданому «Альянсу» — 2:3, перемогли молодь київського «Динамо» — 1:0, а також поступилися донецькому «Шахтарю» — 0:2. Останній, готуючись до гри з «Вольф­бургом», виступав складом близьким до основного.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також