Потренувалися перед Міжнародною лігою

1148 0

Ми у соцмережах:

Потренувалися перед Міжнародною лігою

Рівненська спідвейна команда перед стартом у другому сезоні Міжнародної ліги спідвею взяла участь у товариській гонці проти команди Червонограда. Гонка проходила на Львівщині і завершилася переконливою перемогою господарів — 55:29. Лідерами червоноградців були Андрій Карпов та Андрій Кобрин, які набрали, відповідно, 18 та 14 очок. У нас найбільше, 12 пунктів, набрав Станіслав Мельничук.

— Загалом результат закономірний, хоча думав, що він буде трішки іншим, — сказав керівник «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» Сергій Головня. — У нас не було Росощука, Левишина, були б вони, впевнений, результат був би іншим. Хоча протистояти досвідченому Андрію Карпову в будь-якому разі було б непросто.

— Зі складом на гонку першого туру Міжнародної ліги вже визначилися?

— Так. Вирішили дати шанс усім рівненським гонщикам. До Угорщини поїдуть Віталій Лисак, Марко Левішин, Назар Федорчук, Назар Ткачук та Денис Присяжнюк. Плануємо поборотися за позитивний результат. Хоча у складі суперників заявлені доволі сильні гонщики, за чехів — Сметана та Квех, за угорців — Кобрин та Ковач, за словаків — Манєв та Томка.

Стартовий етап Міжнародної ліги спідвею відбудеться 18 серпня в угорському місті Надьхалаш, а другий етап 24 серпня у Рівному. У Рівному Сергій Головня обіцяє виставити значно сильніший склад своєї команди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також