Потрібна професія: у Львові кращим двірникам дали по 10 тисяч гривень та тур на Закарпаття

703 0

Ми у соцмережах:

Потрібна професія: у Львові кращим двірникам дали по 10 тисяч гривень та тур на Закарпаття

А переможець конкурсу ще й поїде за кордон - у Фрайбург або Канни.

Якщо хтось вважає, що прибирати вулиці та приміщення це нудна і невдячна робота, то галичани до цього ставляться інакше. Принаймні, нещодавно у Львові відзначили найкращих серед міських двірників. Причому, пропонували та голосували за кандидатів у кожному районі міста самі ж мешканці.

Як розповідає видання "Еспресо.Захід", учора міський голова Андрій Садовий запросив переможців цього незвичного конкурсу випити гарячого шоколаду. Двірником року став Богдан Єсипа, який з 2010 року прибирає палац Потоцьких та вулицю Коперніка.

 - Головна нагорода для двірника року – ознайомчо-робоча поїздка до одного з міст побратимів Львова, щоб познайомитися з тим, як працюють двірники у країнах ЄС. Швидше за все це буде поїздка або у Фрайбурґ, або у Канни. За словами Богдана Єсипа – це буде перша його поїздка за кордон.  Крім цього, переможець конкурсу та ще п’ятеро двірників отримали по 10 тис. грн та туристичний вікенд Закарпаттям на 2-х осіб, - пише видання.

Загалом у Львові працює близько 2300 двірників. За словами заступниці міського голови з житлово-комунальних питань Ірини Маруняк, на сьогодні цієї кількості двірників достатньо, щоб у місті було чисто.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також