Потрібно померзнути і посваритися, щоб доїхати на роботу в Рівне та повернутися

5215 0

Ми у соцмережах:

фото з групи у Facebook,

Локдаун зменшив кількість людей, які користувалися громадським транспортом. Однак по його завершенні людям знову стало важко приїхати на роботу до Рівного та повернутися назад.

 У всьому винне карантинне обмеження про перевезення лише сидячих пасажирів. Тому в час пік людям доводитися вистояти добрячу кількість часу та померзнути на зупинках. Особливо це стосується здолобунівського напрямку. У соціальній мережі оприлюднили фотографію із Квасилова.

Люди, які мешкають у багатоповерхівках, стають у чергу, щоб доїхати на роботу. Відтак, маршрутки «Рівне-Квасилів» не заїжджають у центр села, де на зупинці чекає теж багато пасажирів. У центрі Квасилова люди намагаються потрапити у здолбунівські маршрутки, водії яких неохоче беруть пасажирів, бо їдуть уже «забиті».

Як прокоментував у Facebook начальник обласного управління інфраструктури Федір Місюра, така ж ситуація майже на всіх міських зупинках Рівного, в Здолбунові, в Шпанові, в Корнині і Колоденці.

Схожа ситуація і з поверненням додому з роботи. О 18 годині сісти в маршрутку «Рівне-Здолбунів» у центрі міста нереально. Адже усі сидячі місця займають уже на залізничному вокзалі, тому водій просто не зупиняється на інших зупинках. Здолбунівчани, знаючи про це, після роботи прогулюються до залізничного вокзалу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також