«Потрібно відкликати народних депутатів, які забувають про власний народ»

1567 0

Ми у соцмережах:

«Потрібно відкликати народних депутатів, які забувають про власний народ»

Народні депутати України проголосували у першому читанні за проект держбюджету на 2017 року, в якому збільшують для себе заробітні плати до 40 тис. грн. на місяць. Таке рішення парламентарів викликало хвилю обурення.

Розкритикував народних обранців і депутат та колишній голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук, який на своїй сторінці у Facebook написав:

ковальчук1
«Депутати нашого парламенту вкотре довели, що своя сорочка є ближчою до тіла. Підняти собі зарплатню в умовах, коли на сході продовжується війна, а на іншій території країни люди вже не можуть звести кінці з кінцями… Коли тарифний геноцид є фактичним зашморгом, коли дехто вже й хліб не кожен день купує… Такого навіть за Януковича не було. Ви, наші парламентарі, не просто гірші за попередню владу. Вам по-справжньому повірив народ, а ви ось так планомірно зраджуєте його. Коли старенькі не знають, як пережити місяць на мінімальну пенсію у 1130 грн., ви дозволяєте собі підвищити зарплати до 40 тисяч гривень, суддям та працівникам правоохоронних органів - від 30 до 70 тис. грн. Ви думаєте перетворити народ на рабів та керувати ним за рахунок диктатури правоохоронців та контрольованих суддів? Наперед вас засмучу! Не буде такого! Врешті, у нашій державі джерелом влади є народ! Тому закликаю усіх бойкотувати цей бюджет доти, доки у ньому не буде передбачено підняття соціальних стандартів для усіх громадян! Нині за проект бюджету-2017 парламентарі проголосували у першому читанні, його підтримали 230 депутатів. Через два тижні уряд повинен подати на розгляд ВР проект бюджету з врахуванням пропозицій депутатів. Мені соромно за усіх народних депутатів, які голосували за цей психічнохворий бюджет. Мені соромно за тих представників Рівненщини у Верховній Раді, хто його підтримав – це депутати Дехтярчук та Яніцький від БПП, Вознюк від «Народного фронту». Хіба ви погасили увесь борг МВФ? Хіба у нас закінчилася війна? Хіба ви підвищили зарплати усім українцям? Підвищення тарифів у чотири рази і субсидія, наче милостиня - це не турбота про народ! І якщо тоді цей ганебний бюджет затвердять в цілому, з врахуванням таких нелюдських, неприродних амбіцій окремих представників влади, то потрібно буде просто відкликати таких народних депутатів, які забули про власний народ!».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також