Поцілунки: задоволення + користь

676 0

Ми у соцмережах:

Поцілунки: задоволення + користь

Як з’ясували вчені, поцілунки — це не тільки приємно, а й корисно.

Голландські вчені в результаті досліджень встановили, що поцілунки здатні підвищувати імунітет. Адже під час цього приємного процесу партнери обмінюються величезною кількістю бактерій. Це дозволяє поліпшити захисну функцію організму.

За словами вчених, зараз підвищену увагу приділяють чистоті, що негативно позначається на імунній системі. Більше того, відзначається зростання нових захворювань. Організм людини забуває, як потрібно боротися з інфекціями і бактеріями.

Вчені також відзначили той факт, що поцілунки значно покращують якість інтимного життя. Більше того, деякі жінки зізналися, що якісні поцілунки можуть навіть замінити інтимну близькість.

Більш тривалі поцілунки впливають на гормональний рівень жіночого організму, сприяючи емоційній прихильності. При цьому зворотний ефект спостерігається у пар, які довго живуть разом. В даному випадку такі поцілунки призводять до зниження рівня гормону окситоцину. Передбачається, що таким чином мозок захищає пару від відчуття ейфорії. Адже, крім кохання, є ще домашні справи, діти, робота.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також