Повернення переплат за газ затримується через помилки та брак працівників

2468 0

Ми у соцмережах:

Повернення переплат за газ затримується через помилки та брак працівників

Ще влітку побутових споживачів автоматично перевели до «Нафтогазу», проте досі багато мешканців Рівненщини скаржаться, що не можуть повернути свої переплати за спожитий газ. Боргує гроші попередній постачальник — «Рівнегаз Збут». Там не приховують, що з поверненням переплат людям є проблеми.

Компанія запевняє, що всі зайво сплачені гроші людям повернуть. Загалом станом на листопад перерахунку очікували понад 23 тисячі мешканців Рівненщини. Наразі опрацьовано лише 5163 заяви побутових споживачів, що становить 16,97 мільйона гривень повернутих коштів.

Гальмує процес повернення коштів кілька факторів. Перший — це повернення заяв на перерахунок назад людям. Адже у деяких з них недостатньо документів. Другий — це брак працівників у самій компанії. Бо після переведення приватних домоволодінь до іншого постачальника компанія втратила чималу кількість клієнтів. Через це їм довелося скоротити частину працівників.

Для того, щоб отримати переплату за сплачений газ в період до 1 травня, треба подати письмову заяву. До заяви треба додати так документи: копію паспорта (1–6 сторінки) та ідентифікаційного коду; квитанції про помилкову оплату; довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку).

Підписану заяву та документи можна направити на поштову адресу: 33023, м. Рівне, вул. Грушевського академіка, 24.

На копіях документів має бути зроблений посвідчувальний напис («Згідно з оригіналом»), а також підпис, ПІБ власника документа і дата.

Також підписану заяву та документи можна направити на електронну скриньку contact@rvgaszbut.com.ua.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також