Повернувся додому «на щиті» головний сержант з Рівненщини

2763 0

Ми у соцмережах:

Повернувся додому «на щиті» головний сержант з Рівненщини

Знову скорботна звістка на Березнівщині: 27 лютого перестало битися серце воїна Олександра Шнайдера, 1968 року народження, з міста Березне.

- Головний сержант Олександр Шнайдер перебував у лавах Збройних Сил України по мобілізації з 10 березня 2022 року. Військовик не витримав фізичних та психологічних навантажень, - повідомояє Березнівська міська рада. - Висловлюємо найщиріші співчуття усім хто знав, любив, шанував Олександра Олександровича. Разом з рідними поділяємо горе, підтримуємо у годину скорботи. 

Військове поховання відбудеться у четвер, 29 лютого, у м.Березне. Прощання з померлим захисником розпочнеться об 10:30 год. у будинку за адресою: вул.Студентська, після чого процесія рухатиметься до Свято-Троїцького храму міста Березне вулицями Студентська, В.Чорновола.

По завершенню заупокійної служби траурна колона прямуватиме до міського майдану Незалежності для церемонії прощання з українським воїном (вулиці Андріївська, м.Буховича, Київська).

Потому рух автокортежу до кладовища буде вулицями Київська, В.Чорновола, Андріївська, Корецька. Поховання відбудеться на міському кладовищі в урочищі «Лукавець».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також