Повернути бігунок на місце допоможе виделка

384 0

Ми у соцмережах:

Повернути бігунок на місце допоможе виделка

Якщо застібка-блискавка вийшла з ладу, достатньо кількох простих дій, щоб її полагодити — за допомогою звичайних побутових предметів.

Якщо погано працює застібка-блискавка, найперше, що можете спробувати — це нанести трохи воску або мила на зубці. Це допоможе зменшити тертя і полегшить ковзання. Просто натріть свічкою або шматочком мила зубці застібки-блискавки, а потім спробуйте поворушити нею вперед-назад, щоб рівномірно розподілити.

Іноді застібка-блискавка може зміститися, через що застрягає або не застібається належним чином. Ви можете використовувати плоскогубці, щоб акуратно випрямити погнуті зубці. Будьте дуже обережні, щоб не пошкодити блискавку або тканину навколо неї.

Ще один можливий спосіб — нанести трохи мастила на тасьму. Це допоможе їй рухатися більш плавно вздовж бігунка. Ви можете використовувати мастило на силіконовій основі або навіть невелику кількість олії, щоб полегшити ковзання.

Якщо блискавка постійно розходиться внизу, це може бути пов’язано зі зношеністю обмежувача — пришийте новий.

Інструментом у ремонті може стати й звичайна виделка: бігунок, що злетів, слід надіти на середні зубчики виделки, а краї застібки — на бічні. Зафіксувавши застібку таким чином, можна легко повернути бігунок на місце.

Якщо все це не допомогло — застібка-блискавка не підлягає ремонту, доведеться її повністю замінити.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також