Повертається на щиті солдат з Рівненщини, якого на Запоріжчині вбила російська міна

3346 0

Ми у соцмережах:

Повертається на щиті солдат з Рівненщини, якого на Запоріжчині вбила російська міна

37-річний Сергій Хацьола з села Крилів, що на Кореччині, боронив рідну землю. На жаль, герой повернеться додому на щиті... Лише в кінці квітня він пішов захищати нас із вами, як 04.07.2023 року, під час наступальної операції у Запорізькій області отримав смертельне поранення внаслідок розриву мінометного снаряду. Щирі співчуття Великій родині захисника, тим, хто знав, чи дружив із Сергієм. Нехай світла пам’ять про Героя ніколи не зітреться із наших спогадів та зі сторінок історії. Сергій вклав своє серце і душу у фундамент нашого майбутнього, він став і завше буде щитом того добра і світла, який оберігає нас від такого лихого зла. Дякуємо, тобі Сергію, та низько вклоняємось перед твоєю мужністю! Про дату і час зустрічі воїна повідомимо додатково…

Лише в кінці квітня він пішов на фронт. 4 липня  під час наступальної операції у Запорізькій області отримав смертельне поранення внаслідок розриву мінометного снаряду.

- Щирі співчуття Великій родині захисника, тим, хто знав, чи дружив із Сергієм. Нехай світла пам’ять про Героя ніколи не зітреться із наших спогадів та зі сторінок історії. Сергій вклав своє серце і душу у фундамент нашого майбутнього, він став і завше буде щитом того добра і світла, який оберігає нас від такого лихого зла. Дякуємо, тобі Сергію, та низько вклоняємось перед твоєю мужністю! - йдеться у повідомленні Корецької міської ради.

Про дату і час зустрічі воїна повідомлять додатково.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також