Повертають гроші за ЗНО. Але тільки до 1 грудня

738 0

Ми у соцмережах:

Повертають гроші за ЗНО. Але тільки до 1 грудня

Із 1 липня Міністерство освіти разом з ПриватБанком розпочало повертати гроші, які раніше було внесено за оплату участі у пробному ЗНО.

 

Щоб отримати кошти, зареєстрованим для участі у пробному ЗНО потрібно мати будь-яку картку ПриватБанку.

Якщо в учасника пробного ЗНО немає картки ПриватБанку, оформити її можна безкоштовно за 15 хвилин у будь-якому відділенні банку.

Якщо учасник вже є клієнтом банку, можна відкрити віртуальну картку у Приват24. Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть без проблем отримати картку ПриватБанку.

При цьому виплачуватимуть гроші саме учасникам, зареєстрованим у пробному ЗНО, а не їхнім батькам чи іншим особам. Вони отримають SMS-повідомлення від банку про зарахування коштів на картку.

Контактний телефон, який був вказаний як основний при реєстрації на тестування, має збігатися з тим номером телефону, до якого прив’язана картка ПриватБанку. Змінити основний номер телефону на той, що є прив'язаним до картки, можна у сервісі визначення результатів на сайті УЦОЯО.

Програма повернення коштів діє до 1 грудня 2020 року, тому картку потрібно оформити до цієї дати. Інструкцію щодо повернення коштів також розміщено на сайті ПриватБанку – з нею можна ознайомитись за посиланням

Загалом на відшкодування коштів учасникам пробного ЗНО буде виділено 52 млн 450 тис. грн із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також