Росіяни випустили 28 ракет – найбільше по заходу України (ФОТО)

2210 0

Ми у соцмережах:

У Львові

Вночі Росія завдала чергового ракетного удару, випустивши 28 ракет різних типів.

Удар був масованим та завдавався одночасно з літаків стратегічної авіації та фрегата Чорноморського флоту Росії з району Ялти. Завдяки зенітним підрозділам, вогневим групам та винищувальній авіації українські війни змогли збити 16 крилатих ракет.

Левова частина російського удару припала на захід України. Зокрема, росіяни поцілили у Луцьку по промисловому підприємстві.

- На жаль, внаслідок влучання маємо жертви. Станом на зараз загинуло 3 осіб. Ще кілька постраждалих перебувають у лікарні, - повідомляє голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Дісталося й Львову й околицях. Багато ракет, за словами голови Львівської ОВА Максима Козицького було збито, але їх уламки впали на людські будинки:


- У Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Було загоряння. Є руйнування.

В одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі.

У Ставчанах пошкоджені 10 будинків. Станом на цю годину відомо про людей, які зазнали легких травм.

Пошкоджені будинки також у Суховолі. Постраждалих на цю мить немає.

 

Крім того, зафіксовано 8 пусків ворожих зенітних керованих ракет С-300С-400 по Дніпропетровській та Запорізькій областях.

- Важливий спортивний об'єкт для Дніпра. Тут приймали всеукраїнські змагання. Займалися діти, - голова Дніпровської ОВА. Сьогодні, окрім підприємства, російські ракети понівечили і його. Там вилетіли вікна, побитий фасад та внутрішня стіна. Знову страждає цивільна інфраструктура. Болотяні нищать все, що так старанно створювали українці. Щодо промислового об'єкту, то пожежу там вже загасили.

Черкаська область –ракети влучили в підприємство та територію медустанови у Смілі. Є пошкодження мережі водо- і теплопостачання, тому частина міста без води. Постраждалих немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також