Повний посібник з купівлі шин: на що звернути увагу

265 0

Ми у соцмережах:

Повний посібник з купівлі шин: на що звернути увагу

Є багато критеріїв для вибору шин. При пошуку нового комплекту потрібно врахувати неймовірну кількість факторів - від типорозміру та сезонності до бренду, що випускає покришки. Рекомендації експертів, відгуки інших покупців, інформація про конкретну модель покришок, її характеристики та властивості – все це допоможе зрозуміти, як підібрати покришки. Ми пропонуємо короткий посібник, який допоможе зробити правильний вибір будь-якому водієві.

Типи транспортних засобів

На сучасному ринку представлені покришки для різних видів транспорту, від велосипедів і мотоциклів, до спеціалізованої та вантажної техніки. Шини будуть відрізнятися і типорозміром, і видом протектора, і складом гумової суміші.

Найчастіше до рекомендацій експертів при покупці шин звертаються власники легкових авто. Гума для такої машини підбирається за типорозміром, сезонністю, умовами експлуатації. Інтернет-магазин INFOSHINA пропонує великий вибір легкової автогуми у різних виконаннях. На нашому сайті ви можете підбирати шини за розміром, сезонністю, або за маркою, моделлю та роком випуску автомобіля. Така проста і зрозуміла навігація сайтом полегшить пошук і зробить покупку шин максимально комфортною.

Сезонність покришок

Як відомо, всі шини поділяються на літні, зимові та всесезонні. Останній варіант підходить скоріше для регіонів з м'яким кліматом, де зими не відрізняються екстремально низькими температурами або рясні снігопади.
Для теплої пори року потрібно брати літню гуму провідних брендів. Вона має жорсткий компаунд, добре протистоїть високим температурам асфальту та навколишнього середовища. Для зими шини випускаються із шипами та фрикційним протектором. Перший варіант підійде для найсуворіших зимових умов – шиповані шини добре справляються з глибоким пухким снігом, показують відмінну керованість на товстій крижаній кірці, успішно справляються з проходженням колії. Для міських доріг, де сніговий накат часто змінюється калюжами та сніговою кашею, краще вибрати фрикційний протектор.

Бренди шин

Сучасний ринок представлений широким асортиментом покришок від різних виробників - зі США, Європи, Азії, а також вітчизняного виробництва. Багато вітчизняних водіїв вважають за краще купити гуму Континенталь в Україні, оскільки ці комплектуючі повною мірою відповідають вимогам місцевих кліматичних та дорожніх умов. Також потрібні шини Мішлен, Данлоп, Нокіан, Гудієр, Піреллі, Йокогама. Ці компанії давно працюють у сфері шинобудування, постійно вдосконалюють свою продукцію та пропонують покришки із передовими експлуатаційними властивостями.

Типорозмір покришок

Це, мабуть, один із найважливіших критеріїв при виборі автогуми. Типорозмір включає такі параметри, як ширину, висоту профілю, посадковий діаметр. Всі ці критерії мають відповідати вимогам автовиробника. У супровідній літературі до вашої машини, а також тематичних наклейках, які є на самому транспортному засобі. Купувати нові шини слід, керуючись цими вказівками.

Якщо ви не знаєте, який типорозмір вам потрібен, проконсультуйтеся зі спеціалістами найближчого шиномонтажу або зв'яжіться зі співробітниками INFOSHINA за телефоном, вказаним на сайті інтернет-магазину. Менеджери допоможуть підібрати автогуму найвищої якості, яка прослужить не один сезон і забезпечить максимальний комфорт та безпеку на дорозі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також