Позбутися депресії без ліків і психологів

722 0

Ми у соцмережах:

Позбутися депресії без ліків і психологів

Якщо ви тільки почали помічати у себе перші ознаки депресії, то не варто їх ігнорувати: на даному етапі від недуги можна позбутися без прийому лікарських препаратів і допомоги психологів.

Частіше бувайте на сонці. Сонячне світло підвищує життєвий тонус і настрій, тому не сидіть після роботи вдома — вирушайте на прогулянку. Так само варто погуляти і в обідню перерву, якщо дозволяє час.

Спорт. Будь-які фізичні навантаження дозволять вам почуватися набагато краще психологічно. Приємним бонусом стане поліпшення фігури. Також можна відвідувати басейн і масаж: після цього у поганих думок не залишиться жодного шансу.

Постава. Правильне положення хребта впливає на вироблення серотоніну, який відповідає за гарний настрій. Тому стежте за тим, щоб спина була рівною.

Трав'яний чай. Є спеціальні трави, які швидко справляються з проблемами нервової системи. Найкращий варіант — це ромашковий чай ввечері. До речі, він допомагає поліпшити якість сну.

Харчування. Варто включити в свій раціон сир, бобові, курячі яйця, дієтичні сорти м'яса, субпродукти, банани, цитрусові, диню, курагу, чорнослив, гарбуз, морську капусту, гречку і салат. А ось від шкідливої їжі варто відмовитися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також