Пожалілися ООН: рашисти бояться українських «бойових комарів»

906 0

Ми у соцмережах:

Пожалілися ООН: рашисти бояться українських «бойових комарів»

Дрон, здатний "розповсюджувати комарів, заражених небезпечними вірусами", запатентували у США. Тепер Вашингтон передає такі БпЛА Києву, щоб той зміг за допомогою "бойових комах" протистояти російським окупантам. Про це заявив постійний представник РФ Василь Небензя на засіданні Ради Безпеки ООН, - повідомляє російський провладний телеканал НТВ.

російський дипломат  Василь Небензя вважає, що заражених комах скидатимуть з безпілотників. Ці захворювання такі небезпечні, що російський військовослужбовець після укусу комара більше не зможе виконувати поставлені перед ним завдання, запевняє постпред рф, - пише Кореспондент.

"При укусі комарі інфікують атакованих людей збудниками особливо небезпечних захворювань... Прямо наголошується, що таке захворювання може бути більш цінним військовим інструментом, ніж найсучасніше озброєння та військова техніка. Вказується, що подібне зараження військовослужбовців противника у військовому відношенні дало б значний ефект"

Мало того, Небензя не забув згадати і про міфічні українські "біолабораторії", де проводять досліди у військових цілях. А окрім комарів заражати російських військових, виявляється, здатні ще й мігруючі птахи та кажани... 

 - Маразм крєпчає! Заражені комарі на виліт! - так відреагував на виступ російського дипломата в ООН міський голова Рівного Олександр Третяк.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також