У сусідніх селах на Гощанщині майже одночасно стались смертельні пожежі

1248 0

Ми у соцмережах:

У сусідніх селах на Гощанщині майже одночасно стались смертельні пожежі

На Рівненщині у сусідніх селах на пожежах загинули люди. Виклики пожежники отримали майже одночасно: один із села Шкарів, інший – з Бочаниці Гощанського району. Сталось це в обідню пору понеділка, 5 жовтня.

Із села Шкарів виклик надійшов о 13:39, там горів дерев'яний будинок. Туди виїхали пожежники з Гощі, а також дві місцеві пожежні команди сіл Горбаків та Бугрин. О 14:15 пожежу локалізували, ще майже за годину повністю ліквідували, повідомляє ГУ ДСНС. На місці пожежі виявили тіло 55-річної жінки.

А о 13:53 виклик надійшов із села Бочаниця, між ним та Шкаровом дорогою трохи більше 13 кілометрів. На цю пожежу направили бійців ДСНС з Рівного, резервний караул з Гощі та місцеву пожежну команду із села Липки. О 14:55 пожежу в дерев'яному будинку локалізували, а о 15:49 повністю ліквідували. На місці пожежі виявили тіло 60-річного чоловіка.

- В обох випадках причини займань ще встановлюють,зазначив Суспільному речник ДСНС області Дмитро Мельник.

Таким чином із початку 2020-го року в області на пожежах знайшли тіла 22-х людей, серед жертв була одна дитина. Бійці ДСНС загалом виїжджали гасити пожежі понад тисячу разів, врятували більше ста людей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також