Пожежники двічі вибивали двері у рівненських квартирах

1253 0

Ми у соцмережах:

Пожежники двічі вибивали двері у рівненських квартирах

Одразу два випадки надання допомоги важкохворим рівнянам фіксувала рятувальна служба минулої доби, 28 вересня. Обидві жінки – старшого віку, не могли самотужки вийти зі своїх квартир.

 28 вересня о 09:45 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Рівне, по вул.Соборна, 233, в квартирі на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку знаходиться важкохвора жінка 1964р.н, родичі не можуть самостійно потрапити в помешкання. Вже за лічені хвилини на місце виклику оперативно прибув черговий караул вогнеборців аварійно-рятувального загону спецпризначення які за допомогою пожежної драбини потрапили через балкон до квартири, де знаходилась жінка та відчинили вхідні двері.

Цього ж дня о 18:55 до Служби порятунку за номером «101»  надійшло повідомлення про те, що в м.Рівне, по вул. Набережна, 20 в зачиненій квартирі на третьому поверсі багатоквартирного житлового будинку знаходиться важкохвора жінка 1939 р.н. яка самостійно не взмозі відчинити двері. На місце події було направлено рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини які за допомогою шанцевого інструменту відчинили вхідні двері квартири.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також