Пожежники врятували кота

2141 0

Ми у соцмережах:

Пожежники врятували кота

Нещодавно в нашому будинку №4 на вул. Д. Галицького трапилась неприємна пригода. У вентиляційний канал між стінами потрапила кішка. Упродовж двох тижнів нещасна тваринка нявчала, кричала і плигала у пастці. Що тільки ми, жителі будинку, не робили, щоб кицьку дістати або хоч нагодувати. Але нічого вдіяти не могли. Куди ми тільки не звертались, усі служби нам відмовлялись допомогти. Врешті-решт я поїхала до Рівненської пожежної частини і пожежники погодились допомогти нам і визволили нещасну кицьку з полону. Вони вибили у стіні ванної кімнати невелику дірку і кішка самотужки виплигнула звідти.

Нещодавно в нашому будинку №4 на вул. Д. Галицького трапилась неприємна пригода. У вентиляційний канал між стінами потрапила кішка. Упродовж двох тижнів нещасна тваринка нявчала, кричала і плигала у пастці. Що тільки ми, жителі будинку, не робили, щоб кицьку дістати або хоч нагодувати. Але нічого вдіяти не могли. Куди ми тільки не звертались, усі служби нам відмовлялись допомогти. Врешті-решт я поїхала до Рівненської пожежної частини і пожежники погодились допомогти нам і визволили нещасну кицьку з полону. Вони вибили у стіні ванної кімнати невелику дірку і кішка самотужки виплигнула звідти. Хочемо від імені жителів будинку №4 щиро подякувати пожежникам: Віктору Бабаку, Тарасу Батьковцю, Ярославу Левчику, Миколі Сергійчуку та Петру Стаканчуку за врятування тварини. А кицьку я назвала Нюсею і відвезла її до ветеринара. Ми її поставили на облік і зробили усі необхідні щеплення. Тепер Нюся має свою домівку, їй спокійно і затишно. З повагою пенсіонерка Людмила Пількевич.

Коментар Віктор Бабак, головний пожежник СДПЧ №1 Рівненського міськуправління ГУ МНС України: — Взагалі-то ми на такі випадки майже не виїжджаємо. Чи не вперше наші пожежники рятували кішку. Як правило, ми допомагаємо в ситуаціях, коли існує загроза життю людей, однак цей випадок можна назвати унікальним. До нас звернулись схвильовані мешканки того будинку і мало не зі слізьми на очах просили про допомогу. Дуже вже вони переживали за ту кицьку. Навіть колективну заяву від імені мешканців написали. Тож ми і вирішили допомогти. А врятовану кішку потім усім під’їздом відгодовували.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також