Пожежу у Рівному виявили патрульні, які почули крики жінки про допомогу (ВІДЕО)

2082 0

Ми у соцмережах:

Пожежу у Рівному виявили патрульні, які почули крики жінки про допомогу (ВІДЕО)

Пожежу у квартирі на вулиці Євгена Коновальця під час патрулювання виявили рівненські патрульні.

- Коли ми під'їхали до багатоповерхівки, то побачили дим, який йшов з під'їзду, та почули крики жінки про допомогу,розповідає інспектор Владислав Мудрик.

Поліцейські спільно із рятувальниками оперативно розпочали евакуацію. Було врятовано 7 осіб, з них - 2 дітей та 20 людей.  За кілька хвилин усі мешканці стояли біля під'їзду. На місце пожежі приїхала швидка допомога та ще один екіпаж патрульної поліції. 

- Ми дякуємо патрульним Владиславу Мудрику, Роману Нітковцю, Марії Теплюк і Олександру Черевачу за злагоджену роботу та професіоналізм, -  кажуть у патрульній поліції Рівненщини.

Рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться у підвальному приміщенні дев’ятиповерхівки. Через сильне задимлення мешканці будинку справді були у смертельній пастці. Пожежу рятувальники швидко загасили.  Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та господарський інвентар у підвальному приміщенні. До гасіння залучалося 25 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки ГУ ДСНС. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Більше деталей -  у відео патрульних Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також