Позичив два велосипеди і продав - на Рівненщині упіймали шахрая

828 0

Ми у соцмережах:

Позичив два велосипеди і продав - на Рівненщині упіймали шахрая

А раніше разом з власником двоколісних вони ходили на рибалку...

Як повідомляє поліція Рівненської області, 9 січня до них звернувся 49-річний житель села Бродів із проханням притягнути до відповідальності знайомого, який позичив у нього велосипеди та не повертає.

 - Поліцейський офіцер разом із дільничним ВП № 3 (м. Острог) Рівненського РУП встановили, що потерпілий часто приїжджає у батьківську хату в село Країв. Там товаришує із 24-річним місцевим жителем — разом ходять рибалити та випивають. Наприкінці листопада останній попросив у 49-річного чоловіка велосипед, аби доїхати додому. Потому через декілька тижнів терміново позичив іще один, але повертати теж не поспішав. Зі слів потерпілого, вартість велосипедів становить 6000 та 4500 гривень відповідно. Молодик упродовж місяця щоразу вигадував причини, через які він не може повернути двоколісні: то пробив колесо, то педаль зламалася. У 49-річного власника увірвався терпець і він вирішив звернутися до правоохоронців.
 
Поліцейські встановили, що зловмисник продав велосипеди жительці сусіднього села Вишеньки за 2000 та за 1400 грн відповідно, запевнивши, що «транспорт» належить йому. Слідчі ВП № 3 (м. Острог) розпочали досудове розслідування за фактом шахрайства, вчиненого повторно, за частиною 2 статті 190 КК України. У рамках кримінального провадження крадені велосипеди вилучені. Відомо, що 24-річний зловмисник неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також