Позитивні емоції — дітям: для цього об`єдналися психологи ОК “Захід”, громадські організації, кінно-спортивний клуб “Патріот”

206 0

Ми у соцмережах:

Позитивні емоції — дітям: для цього об`єдналися психологи ОК “Захід”, громадські організації, кінно-спортивний клуб “Патріот”

Захід було організовано для дітей військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб

У співпраці з професійними командами психологів ОК “Захід”, громадськими організаціями “Носителі миру”, “Обʼєднані серця”, “Спільно до дії”, кінно-спортивного клубу «Патріот”, готельно-ресторанного комплексу “Золота підкова” та Федерацією кінного спорту Рівненської області було реалізовано чудовий захід для дітей військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб.

Програма була насичена позитивними емоціями. Веселі активності для дітей і їхніх родин, екскурсії по кінно-спортивному клубу “Патріот”, терапія та психоемоційне відновлення за допомогою роботи з кіньми, унікальні майстер-класи, веселі конкурси, подарунки, смаколики та багато дружнього спілкування – усе це повною мірою додало учасникам сил і наснаги.

Особливу увагу приділили дітям військовослужбовців, чиї батьки захищають нашу землю. Це дало змогу підтримати їх та подарувати позитивні емоції, які допомогли полегшити вплив військових реалій на їхнє дитинство. Результати роботи було видно на щасливих обличчях дітей і їхньому гарному настрої.

Організатори дійшли висновку, що лише спільна мета та злагодженість команд дозволяють досягти результату: поділитися теплом, любов’ю та турботою з нашими дітьми, даруючи їм незабутні моменти радості і підтримки в цей непростий час.

Робота продовжується. Долучайтеся!

Відділ зв’язків з громадськістю управління комунікацій ОК “Захід”.

Фото відділу зв’язків з громадськістю управління комунікацій ОК “Захід”.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також