Позитивні зміни у школі №60 міста Києва – Микола Негрич

968 0

Ми у соцмережах:

Позитивні зміни у школі №60 міста Києва – Микола Негрич

Майбутнє - за дітьми, це давно відома істина. Для того, щоб воно було комфортним, потрібно подбати про умови, де вони проводять значну частину свого життя – це, звичайно ж, школа.

Київська школа № 60 давно турбувалася про стан приміщень, що потребують капітального ремонту. За допомогою депутата Київської міської ради Миколи Негрича на ремонт вдалося отримати 4 млн 150 тис. грн. Команда депутата поділилась новиною на своєму сайті negrych-nikolay.kiev.ua Така приємна звістка потішила всіх - від дітей до дорослих.

Вирішення організаційних питань та підготовка до ремонту

Микола Негрич 19 квітня провів зустріч з батьківським комітетом, на якій:

·         зафіксували список робіт, де можна і потрібно збільшити фінансування, за додаткові гроші;

·         обговорили терміни проведення тендерів і час початку ремонтних робіт.

В загальні плани капітального ремонту школи входять: оновлення фасаду, ремонтні роботи покрівлі та внутрішніх приміщень.

Депутат Київської міської ради Микола Негрич разом з батьківським комітетом взяв під контроль весь процес. Саме батьки дуже активно проявили бажання змінити школу для своїх дітей, зробити умови навчання більш комфортними, а зовнішній вигляд школи більш естетичним.

Вже через кілька днів навчальний та виховний процеси в школі закінчаться, діти підуть на літні канікули, а вчителі в таку потрібну для них відпустку. Обидві сторони повинні відпочити та набратися сил до початку вересня. А в цей час у школі буде проводитися довгоочікуваний капітальний ремонт, який планують строго контролювати.

Спільна співпраця показала перші результати, важливі кроки з отримання бюджетного фінансування вже зроблено. Робота продовжується, адже весь тривалий шлях - це створення нового обличчя школи, що, безсумнівно, матиме прямий вплив на її учнів.

На правах реклами

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також