Працевлаштування в Польщі без посередників сімейним парам, чоловікам та жінкам

434 0

Ми у соцмережах:

Працевлаштування в Польщі без посередників сімейним парам, чоловікам та жінкам

Кадрові агенції Польщі охоче заключають угоди з українцями на роботу. Співвітчизники добре зарекомендували себе за кордоном, як дисципліновані, відповідальні працівники. Тому робота в Польщі, вакансії цікавлять пошукувачів саме в цій країні. Вона приваблює заробітною платою за працю, яка не вимагає кваліфікованих навичок, у розмірі від 800-1800 доларів на місяць, близьким розташуванням. Компанія «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» допоможе отримати відгуки, достовірну інформацію про умови тим, кого цікавить робота в Польщі – вакансії пропонуються від прямих роботодавців.

Чим приваблює працевлаштування в Польщі

Оскільки місцеві мешканці їдуть з країни в пошуках кращих умов роботи і більш високої оплати, ринок праці потребує робочих рук некваліфікованих працівників, спеціалістів певних галузей, висококласних робітників у різні сфери економіки та промисловості. Для українських мігрантів працевлаштування в Польщі привабливе:

• високою оплатою праці;

• стабільністю соціальної структури;

• приналежністю країни до Євросоюзу;

• незначною відстанню між державами;

• гарантіями з боку трудового законодавства;

• соцпакетом та медичним страхуванням;

• можливістю вивчити мову.

Вакансії на працевлаштування можуть мати офіційну та нелегальну форми. Легальна робота дає багато гарантій, але для неї обов’язковим є документ, що дає дозвіл на роботу. Позитивним моментом останніх років стала можливість працювати перші 6 місяців без дозволу. Щоб працювати і проживати в країні офіційно слід оформити один з двох документів:

• національну робочу візу – подає і оформляє підприємець, що бере на роботу пошукувача;

• дозвіл на перебування та роботу в країні – оформлює майбутній робітник.

Вакансії на роботу в Польщі можна поділяти в залежності від фаху, відсутності досвіду роботи, для чоловіків та жінок, сімейних пар, студентів, за галузевими напрямками.

Які варіанти працевлаштування обрати?

Польські роботодавці пропонують різні посади відповідно рівню освіти, кваліфікації або відсутності спеціальних навичок. Щоб з’ясувати які вакансії є на работу, слід ознайомитися з пропозиціями на сайтах агенцій з працевлаштування, у соціальних мережах, поцікавитися у знайомих, які мають досвід роботи за кордоном. Серед найбільш поширених пропозицій для чоловіків:

• водії-далекобійники;

• будівельники;

• інженери,

• технологи;

• офіціанти.

Для жінок частіше за все пропонують роботу покоївки, няні, доглядальниці для літніх

людей, швачки, робітниці конвеєрів, фабрик. Вакансії в Польщі сімейним парам – робота на літо по збиранню овочів та фруктів. Є пропозиції від підприємців фабрик і заводів, теплиць. Поняття сезонна робота в Польщі – є дуже поширеним. Розповсюджується не лише на літню пору року, але й на весну та осінь. Працювати можна на збиранні врожаю, на підготовці до посівних робіт, обробці землі під майбутні висадки, прибирання на зиму. Пропозиції роботи в фермерських господарствах актуальні цілий рік, тому що догляд за тваринами не є сезонним.

Для людей, які мають певну професію, диплом або сертифікат є можливість знайти вакансії за фахом. Як відомо, деякі спеціальності потребують підтвердження документу, підвищення кваліфікації. Так, у Польщі потрібні медики. Але, щоб отримати місце лікаря, необхідно пройти перевірку й підтвердити свій рівень кваліфікації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також