Практично та з економією простору: які меблі обрати для ванної кімнати

582 0

Ми у соцмережах:

Практично та з економією простору: які меблі обрати для ванної кімнати

Ванна кімната — місце з особливим мікрокліматом та високими вимогами до комфорту. На сторінках порталу Viyar Bazar вас чекають кваліфіковані майстри, що точно знають, якими повинні бути сучасні меблі для ванної кімнати.

Ванна кімната — місце з особливим мікрокліматом та високими вимогами до комфорту. Одночасно у більшості квартир та навіть приватних будинків — це невелике приміщення, де на рахунку кожен сантиметр корисної площі. Саме тому виготовлення меблів на замовлення для ванної кімнати стає все більш популярним. Поговоримо про те, які дизайнерські прийоми зроблять предмети інтер'єру максимально ергономічними.

Ідеї компактних та функціональних меблів

1. Меблі на ніжках або підвісні моделі. Тумба, шафа, комод повинні давати можливість легкого прибирання. Ніжки або спеціальні підвіси забезпечують гарну вентиляцію, спрощують миття підлоги та знижують імовірність травмувати пальці ніг. До того ж, такі меблі виглядають менш масивними.

2. Об'єднані однією стільницею. Аби зробити дизайн ванної кімнати більш цілісним та сучасним, зверніть увагу на тумби, у верхній частині яких встановлюються умивальники, а простір знизу дозволяє розмістити пральну машину, відкриті полиці та ящики. Усе необхідне виявляється зібраним під одним «дахом» у вигляді стільниці, на якій зручно зберігати косметичні засоби, зубні щітки й таке інше.

3. Кутові меблі. Дуже часто ванна кімната здається маленькою виключно через неправильне використання простору. Виготовлення меблів на замовлення дозволяє задіяти навіть незручні на перший погляд кути, куди нездатні вписатися стандартні готові меблі з магазину.

4. Вертикальний простір. Якщо потрібно розмістити максимум речей у маленькій ванній кімнаті, є сенс звернути увагу на шафи-пенали. Також у нагоді можуть стати лаконічні відкриті полиці, які візуально менше обтяжуть приміщення.

5. Мінімум зовнішньої фурнітури. Коли вільного місця не вистачає, менш за все хочеться чіплятися за ручки, що виступають, або декоративні елементи. У цьому випадку ваш вибір — мінімалістичні моделі з ручками у вигляді схованого у фасад профілю. Також можна використати пласкі моделі фурнітури, які не будуть заважати у повсякденному житті.

Замовлення меблів для ванної кімнати

Виробництво меблів для ванної кімнати вимагає використання стійких до вологи матеріалів. Найкращими варіантами будуть: МДФ, захищений спеціальною плівкою або пластиком, натуральне дерево, просочене водовідштовхувальними засобами. Додатково звертайте увагу на якість фурнітури — вона обов'язково повинна мати антикорозійне покриття. В іншому випадку вже за рік ви побачите на металевих елементах іржу.

На сторінках порталу Viyar Bazar вас чекають кваліфіковані майстри, що точно знають, якими повинні бути сучасні меблі для ванної кімнати. Онлайн-сервіс дозволяє замовнику за пару кліків здійснити пошук професіонала у своєму місті. Оцінюйте досвід роботи мебляра, його загальний рейтинг та особисте портфоліо з фото реалізованих проектів! Портал ВіЯр Базар стане у нагоді мешканцям не тільки Києва, а й багатьох інших міст України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також